Закрити каталог

Косметика та гігієна

More Beauty

More Beauty

Famirel

Famirel

Aroma Dead Sea

Aroma Dead Sea

Dead Sea Collection

Dead Sea Collection

Health and Beauty

Health and Beauty

Felce Azzurra косметика та побутова хімія

Felce Azzurra косметика та побутова хімія

Careline

Careline

Natural Formula

Natural Formula

Labrosan

Labrosan

Sea of Spa

Sea of Spa

Побутова хімія

Sano

Sano

Liby

Liby

Продукти харчування

Biggi Diggi

Biggi Diggi

Vita

Vita

Vita Baby

Vita Baby

Naturalis

Naturalis

Silvania

Silvania

Генератори

KÖNNER & SÖHNEN

KÖNNER & SÖHNEN

Target

Target

Дитячі засоби для прання – унікальна колекція Sano Maxima Baby

Вибір продукції для прання дитячої білизни – відповідальний процес, від якого безпосередньо залежить здоров'я дитини та ефективність ведення домашнього господарства. Малюки часто пустують, залишаючи на одязі і навколишніх предметах важковиводні органічні та неорганічні плями. Для боротьби з ними найправильніше вибирати делікатні порошки та гелі для прання – наш магазин радить звернути увагу на ізраїльську колекцію Sano Maxima Baby.

21%

Суперконцентрований ополіскувач Sano Maxima Baby 1 л

299 грн.

239 грн

20%

Гель для прання Sano Baby 3 л

895 грн.

716 грн

21%

Концентрований гель для прання Sano Baby 1 л

359 грн.

287 грн

Ополіскувач для білизни Sano Baby Aloe Vera 1 л

Немає в наявності Повідомити про наявність

Продукція створена спеціально для догляду за одягом малюків та людей із чутливим епідермісом. Речовина пройшла кілька дерматологічних тестувань, які виявили повну гіпоалергенність та безпеку складу.

Асортимент виробника включає таку різноманітну пральну продукцію:

  • порошок – сипуча суміш, ефективна в очищенні застарілих забруднень і плям, що в'їлися;
  • гель для прання – концентрований розчин, який можна ефективно застосовувати у твердій або холодній воді;
  • ополіскувач – рідка речовина, призначена для пом'якшення тканини, зменшення електризації синтетики та розгладжування волокон.

В основі всіх миючих засобів колекції лежать неіоногенні та катіонні ПАР, антибактеріальні та доглядаючі компоненти, ензими, натуральні ароматизатори.

Неіоногенні ПАР – безпечні органічні миючі сполуки, що повністю розчиняються у воді в процесі прання. Мають високі миючі властивості, стійкість до жорсткої води і хорошу сумісність з компонентами миючих засобів, що доглядають. Гіпоалергенні, застосовуються у продукції для людей з чутливою шкірою та дітей.

Катіонні ПАР – високоактивні бактерицидні добавки, необхідні для повноцінного очищення одягу. Завдяки цим компонентам тканина в процесі прання проходить антибактеріальну терапію, позбавляється всіх грибків, вірусів та інших шкідливих мікроорганізмів.

Ензими – безпечні для організму компоненти, які посилюють очисні здібності миючих засобів. Протеаза спрямовано підвищення ефективності очищення плям білкового походження, амілаза полегшує змивання слідів крохмалю. Ліпаза рятує від жирних плям, а целюлаза безпечно відбілює світлі тканини.

Завдяки високоякісним активним компонентам продукція Sano Maxima Baby здатна проводити очищення текстилю від таких забруднень:

  • органічні плями (сліди трави, залишки продуктів харчування, фруктових сумішей та соків, жир, білкові сліди);
  • неорганічні плями;
  • сліди пилу, бруду та землі.

При цьому миючі речовини не містять парабенів, шкідливих відбілювачів, токсичних барвників та ароматизаторів. Кошти підійдуть для прання речей з бавовни, синтетики та льону.

Вибирайте правильні миючі для дитячого одягу – вибирайте Sano Maxima Baby!

безпечно для дитячої шкіри

#Sano_Maxima_Baby_для_дітей

Чому варто купити Sano Maxima Baby?

Чому дітям необхідне особливе миюче?

Шкіра малюків набагато чутливіша до токсичних речовин, ароматизаторів та барвників – неякісна продукція може викликати алергічні реакції, подразнення та висипання. Для безпечного догляду важливо підбирати якісну продукцію.

Чим Sano Maxima Baby відрізняються від звичайних засобів для прання?

Речовина створена на основі безпечних неіоногенних ПАР, які проводять ефективне очищення без шкоди здоров'ю дітей. Подібна продукція повністю розчиняється в процесі прання, без сліду вимиваючись із тканин.

Яка продукція доступна у колекції?

В асортименті Sano Maxima Baby знаходиться пральний порошок, гель для прання та ополіскувач для білизни. Застосування всієї колекції допоможе проводити якісний догляд за речами, ефективно очищати та пом'якшувати поверхню волокон.

Чи є у складі коштів шкідливі компоненти?

Миючі для білизни не містять парабенів, шкідливих відбілювачів, токсичних барвників та ароматизаторів. Завдяки такому підходу продукт безпечний для малюків та людей з чутливою шкірою.

Каталог товарівЗакрити
Питание Для нее Для него Для детей Бренди Для дома Для одежды
Бренди
Акції Відгуки >1000 Новинки Набори Що подарувати коханим? Найкращі подарунки для себе Крема з колагеном Ізраїльський шампунь Careline Clear Skin Серія HEMP Sano Green Power Sano Anti Kalk Антибактеріальне