Закрити каталог

Косметика та гігієна

More Beauty

More Beauty

Famirel

Famirel

Aroma Dead Sea

Aroma Dead Sea

Dead Sea Collection

Dead Sea Collection

Health and Beauty

Health and Beauty

Felce Azzurra косметика та побутова хімія

Felce Azzurra косметика та побутова хімія

Careline

Careline

Natural Formula

Natural Formula

Labrosan

Labrosan

Sea of Spa

Sea of Spa

Побутова хімія

Sano

Sano

Liby

Liby

Продукти харчування

Biggi Diggi

Biggi Diggi

Vita

Vita

Vita Baby

Vita Baby

Naturalis

Naturalis

Silvania

Silvania

Генератори

KÖNNER & SÖHNEN

KÖNNER & SÖHNEN

Target

Target

Ізраїльський шампунь

Купити ізраїльський шампунь

Кращою прикрасою для стильного образу може стати акуратна зачіска і чисті, здорові волосся з приємним ароматом. Домогтися такого ефекту буває дуже складно - для чудового результату потрібні особливі шампуні, маски, кондиціонери та сироватки.

Найскладніше буває підібрати шампунь - деякі містять занадто багато сульфатів і парабенів, інші - сушать шкіру голови і викликають сильну алергію. Для дбайливого догляду за волоссям наш магазин радить вивчити докладніше і купити ізраїльський шампунь з мінералами Мертвого моря.

Інтенсивний шампунь на основі кератину Natural Formula

374 грн.

Топ продажів

Безкоштовна доставка

Шампунь для волосся з кератином Health and Beauty, 780 мл

811 грн.

21%

Шампунь для волосся з оливковою олією та медом Health and Beauty, 780 мл

444 грн.

355 грн

21%

Шампунь для здоров'я та блиску з маслом арганії Health and Beauty, 780 мл

444 грн.

355 грн

21%

Шампунь для здоров'я та блиску з маслом арганії Health and Beauty, 400 мл

284 грн.

227 грн

21%

Шампунь для волосся з оливковою олією та медом Health and Beauty, 400 мл

284 грн.

227 грн

Подібний засіб виправдає всі ваші очікування, адже косметика з додаванням грязей та солей Мертвого моря вже багато років високо цінується у всьому світі. Завдяки унікальному мінеральному складу представлені шампуні мають такий вплив на стан організму:

  • добре очищають волосся та зменшують виділення підшкірного жиру без пересушування шкіри;
  • протистоять випаданню волосся, запечатуючи волосяні цибулини;
  • знімають запалення та допомагають боротися з багатьма дерматологічними захворюваннями (лупа, псоріаз, висипання та ін.);
  • створюють на поверхні локонів захисний шар, який оберігає їх від впливу зовнішніх факторів (УФ-променів, спеки, вітру та холоду);
  • надають волоссю блиск і сяйво, роблять його м'яким і збільшують обсяг.

Подібні товари часто використовуються у спеціалізованих салонах та СПА-центрах, проте ви з легкістю можете застосовувати їх у повсякденному житті. Багато представлених шампунів використовуються в лікувальних цілях і мають помітну оздоровчу дію.

Наш магазин допоможе вам купити ізраїльський шампунь від таких провідних виробників:

Natural Formula – пропонує лінійку інтенсивних відновлювальних засобів, створених для реабілітації сухого, пофарбованого або сильно пошкодженого волосся. Засоби підходять для щоденного використання та містять безліч лікувальних олій (обліпихи, бораго та чайного дерева) та мікроелементів.
Health and Beauty – має величезну різноманітність гіпоалергенних засобів для зміцнення, живлення, відновлення та захисту волосся. Крім цього, у лінійці шампунів є універсальні продукти, які підходять для всіх типів волосся.

Aroma Dead Sea – пропонує кілька універсальних шампунів, створених з використанням бруду Мертвого моря – вони чудово живлять і зволожують шкіру голови, надають пасмам незвичайного блиску та приємного аромату.

Careline – виготовляє кілька вузькоспрямованих засобів для нормального, пофарбованого, сухого, пошкодженого, слабкого або випадаючого волосся. Кожен шампунь має особливу формулу, яка допомагає швидко і ефективно вирішити проблему, що вас цікавить.

Natural Therapy – виробляє натуральні засоби на основі ефірних олій і рослинних екстрактів, які легко пожвавлюють волосся і борються з проблемою кінчиків, що січуться. Ефірні олії цього засобу вбираються у волосся та шкіру, не залишаючи жирних слідів.

Dead Sea Collection – надає економічні упаковки універсальних цілющих шампунів, які підходять до всіх типів волосся і глибоко зволожують шкіру голови. Завдяки комплексному догляду вони омолоджують локони, надаючи їм блиску та сяйва.

Каталог товарівЗакрити
Питание Для нее Для него Для детей Бренди Для дома Для одежды
Бренди
Акції Відгуки >1000 Новинки Набори Що подарувати коханим? Найкращі подарунки для себе Крема з колагеном Ізраїльський шампунь Careline Clear Skin Серія HEMP Sano Green Power Sano Anti Kalk Антибактеріальне