Закрити каталог

Косметика та гігієна

More Beauty

More Beauty

Famirel

Famirel

Aroma Dead Sea

Aroma Dead Sea

Dead Sea Collection

Dead Sea Collection

Health and Beauty

Health and Beauty

Felce Azzurra косметика та побутова хімія

Felce Azzurra косметика та побутова хімія

Careline

Careline

Natural Formula

Natural Formula

Labrosan

Labrosan

Sea of Spa

Sea of Spa

Побутова хімія

Sano

Sano

Liby

Liby

Продукти харчування

Biggi Diggi

Biggi Diggi

Vita

Vita

Vita Baby

Vita Baby

Naturalis

Naturalis

Silvania

Silvania

Генератори

KÖNNER & SÖHNEN

KÖNNER & SÖHNEN

Target

Target

Косметика Мертвого Моря в Україні

Мертве море – це дивовижний природний комплекс та справжнє диво природи. Розташовується водоймище на глибині 417 метрів нижче за рівень світового океану і є найнижчою природною точкою Землі, розташованої на суші.
Рідкий пілінг 18+ Health and Beauty для обличчя з брудом Мертвого моря, 250 мл

533 грн.

21%

Кондиціонер для волосся з мінералами Мертвого моря Health and Beauty 400ml

284 грн.

227 грн

Топ продажів

21%

Шампунь для чоловіків для всіх типів волосся Health and Beauty

419 грн.

335 грн

Безкоштовна доставка

Грязьовий шампунь від лупи та випадання волосся Aroma Dead Sea

868 грн.

Топ продажів
Крем-актив для тіла More Beauty з вітамінами С, Е та мінералами Мертвого моря для чоловіків, 250 мл

458 грн.

У всьому світі Мертве море відоме завдяки цілющим та антисептичним властивостям його води та бруду – ці речовини широко застосовувалися ще в давні часи, були важливими інгредієнтами рецептів народної медицини корінного населення держави. Подібні особливості водойми обумовлені вмістом величезної кількості мінералів, аналогічне поєднання яких неможливо знайти ніде на планеті. Єдина речовина, подібна до складу з водою Мертвого моря - це людська лімфа. Подібний збіг пояснює високу користь впливу мінералів Мертвого моря на людину.

Речовини, що містяться у складі морської води, надзвичайно важливі для нормальної життєдіяльності людського організму. Завдяки специфічній концентрації вони забезпечують здорове функціонування клітин та внутрішніх органів..

До списку цих речовин входить:

  • Магній – відіграє важливу роль у процесах обміну речовин, окисленні жирних кислот, синтезі білка та багато інших. ін. Крім того, речовина оздоровлює шкіру та стабілізує стан нервової системи, виступаючи як натуральний антидепресант. Нейтралізує прояви алергічних реакцій, виводить із клітин солі важких металів.
  • Калій – забезпечує стабільну роботу центральної нервової системи, насичує клітини енергією та зміцнює їхню структуру. Також речовина підвищує проникаючі властивості клітин шкіри, покращує процеси обміну речовин.
  • Натрій – зберігає вологу в клітинах, бере участь у транспортуванні важливих поживних речовин.
  • Йод – має протизапальну та антисептичну дію, захищає організм від шкідливого впливу зовнішнього середовища (УФ-променів, виробничих викидів, опромінення та ін.). Також мінерал дуже впливає на здорове функціонування щитовидної залози.
  • Залізо – бере участь у регуляції клітинного дихання, забезпечує нормальне функціонування та синтез білків.
  • Марганець – відіграє велику роль у стабілізації водно-ліпідного балансу шкіри людини, бере участь в окисленні жирних кислот.
  • Мідь – стимулює синтез колагену та ферментів шкіри, зміцнює кровоносні судини та стабілізує мікроциркуляцію крові.
  • Сірка – має антибактеріальні властивості, активно заліковує різні види подразнень та запалень шкіри.

Стародавня легенда свідчить, що під час створення Ізраїлю Бог змішав ландшафти та ґрунт з усіх країн світу – таким чином на території держави сформувалася специфічна концентрація різноманітних форм життя, мінералів та копалин. Подібним чином надходять сучасні творці чудодійної косметики Мертвого моря. Виняткова ефективність засобів породжується шляхом складання особливої рецептури із високим насиченням корисними природними компонентами з усього світу.

Основними інгредієнтами таких засобів залишаються мінерали та грязі Мертвого моря – ці універсальні компоненти породжують унікальні властивості косметики, застосування якої є корисним для власниць усіх типів шкіри.

Косметика Мертвого моря має широкий список корисних властивостей, які, у свою чергу, виділяються накопичувальним ефектом:

  • глибоке зволоження та живлення епідермісу;
  • очищення шкіри, антисептична та протизапальна обробка;
  • прискорення процесів регенерації клітин;
  • активація природного омолодження шкіри;
  • відновлення пружності та м'якості епідермісу;
  • підвищення синтезу колагену;
  • стабілізація мікроциркуляції крові;
  • покращення процесів обміну речовин;
  • відновлення водно-ліпідного балансу шкіри.

На сьогоднішній день косметика Мертвого моря є еталоном якості та натуральності. Ізраїльську продукцію від провідних брендів можна придбати у нашому магазині BeautyK – представлені в асортименті кошти виділяються безпекою складу, винятковою ефективністю та користю для організму.

Топ-бренди косметики Мертвого моря:

  • More Beauty – молода та динамічна компанія, що спеціалізується на створенні якісної косметики для догляду за обличчям, тілом та волоссям. Особливість бренду полягає у відмові технологів від застосування парабенів та інших шкідливих компонентів у складі косметики. Також More Beauty не проводить випробування коштів на тваринах, підтримує рух Cruelty Free.
    В основі косметики бренду знаходяться натуральні високоефективні речовини Мертвого моря: мінерали, солі, грязі та водорості. Вся продукція відповідає міжнародним стандартам GMP та ISO, дозволяє ефективно доглядати шкіру та волосся, проводити профілактику та лікування різноманітних дерматологічних захворювань.
  • Aroma Dead Sea – косметика для SPA-релаксації та справжнього курортного відпочинку у себе вдома. Асортимент компанії включає декоративну та лікувальну косметику для догляду за шкірою та волоссям, проведення релакс-процедур та гігієни тіла.
    В основі косметики лежать корисні мінерали та грязі Мертвого моря, лікувальні рослинні екстракти, олії та вітаміни – подібний підхід дозволив бренду сформувати корисну продукцію високої якості, яка завоювала серця багатьох покупців.
  • Health and Beauty – провідна ізраїльська компанія, що спеціалізується на розробці та виробництві натуральної косметики високої якості. В асортименті доступні гіпоалергенні товари для догляду за шкірою, тілом та волоссям. Крім того, бренд має особливу лікувальну колекцію, яка допомагає боротися з неприємними дерматологічними захворюваннями шкіри обличчя, тіла та голови.
    Основними інгредієнтами продукції виступають натуральні речовини: рослинні екстракти, олії, вітаміни та мінерали Мертвого моря. Завдяки збалансованому складу косметика глибоко зволожує, живить та запечатує вологу всередині клітин, запускає природні процеси регенерації та оновлення дерми, відновлює захисні функції волосся та шкіри.
  • Careline – ізраїльський бренд доглядової та декоративної косметики, створеної на основі мінералів, водоростей та грязей Мертвого моря. Відмінною особливістю косметики бренду є її натуральність, ефективність та професійний підхід до розробки.
    На особливу увагу заслуговує декоративна косметика Careline – продукція відрізняється високою стійкістю та зручністю нанесення. При цьому вміст корисних мінеральних компонентів та натуральних поживних інгредієнтів робить її повністю безпечною та корисною для шкіри.
Каталог товарівЗакрити
Питание Для нее Для него Для детей Бренди Для дома Для одежды
Бренди
Акції Відгуки >1000 Новинки Набори Що подарувати коханим? Найкращі подарунки для себе Крема з колагеном Ізраїльський шампунь Careline Clear Skin Серія HEMP Sano Green Power Sano Anti Kalk Антибактеріальне