Закрити каталог

Косметика та гігієна

More Beauty

More Beauty

Famirel

Famirel

Aroma Dead Sea

Aroma Dead Sea

Dead Sea Collection

Dead Sea Collection

Health and Beauty

Health and Beauty

Felce Azzurra косметика та побутова хімія

Felce Azzurra косметика та побутова хімія

Careline

Careline

Natural Formula

Natural Formula

Labrosan

Labrosan

Sea of Spa

Sea of Spa

Побутова хімія

Sano

Sano

Liby

Liby

Продукти харчування

Biggi Diggi

Biggi Diggi

Vita

Vita

Vita Baby

Vita Baby

Naturalis

Naturalis

Silvania

Silvania

Генератори

KÖNNER & SÖHNEN

KÖNNER & SÖHNEN

Target

Target

Антибактеріальні засоби Sano

Антибактеріальні засоби Sano

Антибактеріальні засоби Sano створені за особливою формулою, яка допомагає очищати та знезаражувати поверхні без токсичного впливу на організм. Усі представлені продукти тестувалися в Інституті харчової мікробіології та визнані ефективними у знищенні 99,9% відомих бактерій.

Ізраїльська фірма виробляє засоби з різними сферами застосування, адже для ефективної обробки рук, кухонних стільниць, дверних ручок чи санвузла необхідні активні речовини різного характеру.

Очищення здійснюється шляхом активного впливу концентрованого кисню. При окисленні він легко руйнує кальцієві відкладення, розщеплює жири і створює корозійний захист.

Антибактеріальний засіб для очищення жиру та бруду з різних поверхонь створений для обробки мармурових, керамічних, пластикових та скляних предметів, обідніх столів, кухонних приладів та сантехніки. Антисептик виконує такі функції, що очищають:

  • розчиняє жирові плями, що в'їлися;
  • очищає вапняний наліт та накип.

Антибактеріальний універсальний засіб для ретельного прибирання краще використовувати у більш забруднених ділянках приватного будинку, офісу чи квартири. Відмінно підходить для чищення санвузла, миття підлоги та знезараження предметів громадського користування (дверні ручки, поручні та ін.). Продукт має такі особливості:

  • ефективно вбиває плісняву, запобігає її швидкій появі;
  • розчиняє жири і бруд, що в'ївся;
  • не включає відбілюючі компоненти;
  • не вимагає змивання (навіть при обробці харчових приладів або кухонних стільниць).

Антибактеріальний гіпоалергенний засіб для дитячої кімнати підходить для обробки та очищення будь-яких поверхонь, з якими контактує дитина – столики для годування, дитячі іграшки, підлоги та ванни. Речовина нешкідлива для дитячого організму, пройшла дерматологічну перевірку і є повністю гіпоалергенною. Крім цього воно має такі особливості:

  • не залишає слідів на делікатних поверхнях (дерево, пластик, кераміка та ін.);
  • не містить токсичних консервантів та відбілювачів.

Антибактеріальні серветки для прибирання застосовуються для знезараження та видалення бруду з пластику, стільниць, скла, кераміки, сантехніки та кухонного приладдя. Цей продукт виконує багато корисних функцій:

  • видаляє мінеральний наліт і накип;
  • розчиняє іржу та створює захисний шар на змішувачах, трубах та сантехніці;
  • допомагає позбутися жиру, що в'ївся, і бруду.

Для ефективної роботи препаратів їх необхідно залишати на забрудненій ділянці не менше 1 хвилини – за цей проміжок часу активні речовини знищать усі бактерії та впораються із забрудненнями.

Каталог товарівЗакрити
Питание Для нее Для него Для детей Бренди Для дома Для одежды
Бренди
Акції Відгуки >1000 Новинки Набори Що подарувати коханим? Найкращі подарунки для себе Крема з колагеном Ізраїльський шампунь Careline Clear Skin Серія HEMP Sano Green Power Sano Anti Kalk Антибактеріальне